Het lichaam heeft stimulerende energie nodig die voortkomt uit zonlicht om te kunnen functioneren. Wanneer er voldoende energie aanwezig is en de lichaamsstructuren geordend zijn, kun je spreken van een gezond lichaam. Een tekort aan energie en ordening in het lichaam veroorzaakt klachten.

Gezonde cellen stimuleren het lichaam tot zelfherstel!

Bio is Grieks voor leven en foton betekent licht. Biofoton staat dus voor het levenslicht; licht dat wordt uitgezonden door levend weefsel. Het lichaam van een mens bestaat uit cellen die licht bevatten. Wanneer er niet voldoende licht of tekorten in de cellen aanwezig zijn verzwakken deze en dit veroorzaakt pijnklachten en ziektes. Fotonentherapie helpt dus als het ware om het levenslicht terug te vinden.

Het laserfotonenapparaat waar Lichttherapie Utrecht mee werkt kan het tekort aan licht weer herstellen. Het licht vult het gebrek aan energie aan en brengt weer ordening in de structuur van de cellen. Het lichaam zal hierdoor zelf de verstoring van de gezondheid herstellen. Biofotonen therapie stimuleert de functie van alle lichaamscellen, waardoor de werking van het hormoonstelsel, het immuunsysteem en het zenuwstelsel versterkt. Dit resulteert o.a. tot minder of geen pijnklachten in het lichaam.

De behandeling

Het laserfotonenapparaat wordt gericht op het achterhoofd, het gezicht, de buik en de zijkant van de rug (leverorgaan).

Op deze plaatsen kan het lichaam het licht goed opnemen. Andere plekken op het lichaam kunnen op verzoek ook worden behandeld, zoals organen of pijnlijke plaatsen.

Voor een optimaal resultaat, adviseer ik om bij milde en seizoensklachten maximaal 6 behandelingen af te nemen.

Bij chronische pijnklachten adviseer ik 6 tot 12 behandelingen. Bij uitzonderlijke gevallen, aan de hand van de ernst van de pijnklachten, zijn soms meer behandelingen nodig.

Een behandeling inclusief voorgesprek duurt 60 min.

“Mijn apparatuur geeft goede behandelresultaten bij veel aandoeningen. De behandelingen zijn goed te combineren met Lichttherapie en een natuurlijke voeding”

Effecten fotonentherapie

  • Het lichaam wordt geactiveerd tot het zelfherstellend vermogen
  • Immuunreacties in het lichaam nemen toe
  • De stofwisseling verbetert
  • De lichaamscellen worden gestimuleert
  • De mentale-emotionele conditie verbetert