Boost jouw energie met magneetveldtherapie!

Magneetveldtherapie stimuleert de processen in alle lichaamscellen en de werking van het zenuwstelsel, bloed en lymfestelsel. Het Magneetveld apparaat waar ik mee werk bevordert uw gezondheid en is effectief bij veel lichamelijke, emotionele en mentale klachten. Ervaar hoe belangrijk de werking van het aardmagneetveld is voor uw gezondheid en wordt weer krachtig!

Het apparatuur systeem voor magneetveldtherapie gebruik ik in combinatie met alle apparatuur voor fotonentherapie en lichttherapie. Voor het beste behandelresultaat combineer ik mijn therapiemethoden met elkaar. De magneetveld Spoel is een effectieve apparaat voor magneetveldtherapie. De schijf zendt een scalair magneetveld uit dat identiek is aan het magneetveld van de aarde. De schijf plaats ik standaard onder de behandelbank tijdens ieder behandeling.

De behandeling

Samen met fotonen therapie krijg je, indien gewenst, de magneetveldtherapie erbij.Deze behandeling wordt uitgevoerd met een magneetveldapparaat dat onder de behandelbank is gemonteerd.