Voor gezonde voeding plan je een natuurvoedingsconsult

Fotonen valt ook onder gezonde natuurvoeding.

Naarmate men gezond en voedzaam eten consumeert, worden de lichaamscellen gevoed door licht. Wanneer je vaak ongezonde voeding nuttigt, kan dit leiden tot verzwakking van cellen. Gezonde natuurlijke voeding is licht voor de lichaamscellen. Hierdoor blijven de cellen sterk en verlicht. Het resultaat is dat je lichaam sterker en gezonder aanvoelt. Door gebruik te maken van onze natuurvoedingsconsult ontvang je advies over hoe je gezonde voeding kunt selecteren en op welke manier deze te consumeren is. Hierdoor kun je op lange termijn een gezonder leven lijden

Gezonde natuurvoeding is tevens goed voor o.a. betere omgang met stress, de regulering van emoties en hormoonbalans.

De behandeling

Wanneer je een fotonen therapie en-/of lichttherapie afspraak maakt, raad ik het aan om ook een natuurvoedingsadvies in te plannen. Tijdens het consult stellen we samen een voedings- en behandelplan op dat wordt afgestemd op jouw gezondheidsbehoefte.

Lichaam en geest herstelt snel in combinatie met fotonen- en lichttherapie. Door je lichaamscellen via verschillende wegen te voeden met fotonen (licht en natuurvoeding), zul jij je binnen een korte tijd gezond voelen en geen pijnklachten meer ondervinden. Deze combinatie is essentieel om de balans tussen opname van voeding en behandeling van lichamelijke en emotionele klachten tegen te gaan. Hierdoor behoud je de aanzienlijke positieve effecten op langere termijn.