Therapeutische Begeleiding

Well-Being oftewel een welbevinden Check, is een algehele consult waarin zowel de lichamelijke als de psychosociale gezondheid inzichtelijk en duidelijk wordt uitgemeten. De omstandigheden waarin de cliënt leeft, tevreden voelt met zijn leven wordt hierin meegenomen. Door de juiste vraagstellingen en de inzetbare hulpmiddelen komen wij samen tot de kern van algehele gezondheidsproblematiek en WelBevinden.

Het menselijk lichaam is meer dan alleen zijn pijnklachten ook geestelijke en mentale gesteldheid speelt hierbij een grote rol. De grip en controle houden op positieve mind-set is hierin heel erg essentieel. Vaak is er veel aan de hand, waardoor men door het bos de bomen niet meer ziet. Men geraakt moedeloos doordat niets meer lijkt te helpen en motivatie om verder iets te ondernemen neemt af.

Tijdens WeBe Check worden alle kern obstakels waar een cliënt tegen aan loopt in zijn levensloop duidelijk. Wanneer de kern inzichtelijk helder is en effectief behandeld wordt, zien wij uit ervaring dat algehele welbevinden als een ketting mee circuleert.

Na een paar behandelingen ervaren cliënten weer hoop en zingeving. De cliënt wordt therapeutisch begeleidt met tijd en volle aandacht in het proces naar bewustwording in zijn lichaam en geest. Dit resulteert tot een vitaal gezonder mens, zowel fysiek als mentaal.