Mijn doel is een ander ondersteunen met kwalitatief beter levensbestaan zonder lichamelijke en geestelijke pijnklachten.

Hallo, Wat leuk dat jij mijn website bezoekt. Ik heet Khadija en geef met zorg diverse energetische therapieën , Natuurvoedingsadvies,
Levend-en (Droog) Bloed analyse.

Jarenlang heb ik zelf een zwaar geworsteld met het leven. Ik had veel moeite met het structuren van prikkels en verschillende opgestapelde trauma’s bleven onverwerkt hangen in mijn lichaam die veel pijnklachten veroorzaakte vanuit in onderbewustzijn. Mijn emotionele , mentale en lichamelijke balans was zodanig verstoort, dat ik mijn vitaliteit en zingeving totaal kwijt raakte.

Na de eerste keer dat ik Fotonen en Lichttherapie heb ondergaan, kwam er een zwaar proces van binnenuit op gang. Na een aantal intensieve behandelingen waar ik mij volledig aan overgaf, herstelde mijn lichaam van binnenuit. Ik kreeg vernieuwde en gezonde levensenergie terug.

Dit motiveerde mij om diverse energetische opleidingen te gaan volgen omtrent de werking van onze lichaamscellen en de energetische werking daarvan.
Ik raakte onder de indruk doordat ervaring en kennis samen kwamen.

Dit is mijn inspiratie om anderen te ondersteunen bij een gezonder en vitaal kwalitatief levensbestaan zonder pijnklachten.

Mijn pad naar Lichttherapie

Op advies van mijn Natuurgeneeskundige ben ik in aanraking gekomen met fotonen- en lichttherapie. Ik voelde meteen dat fotonen therapie werkelijk iets in beweging bracht van binnen uit. Dit stimuleerde mij om verder te gaan met de behandeling. Mijn zelfbewustwording werd alsmaar groter doordat ik mijn lichaam en geest steeds beter ging begrijpen. Dit was een zeer bijzonder en zelfgenezend proces. Sindsdien voel ik mij veel gezonder dan voorheen. Zonder pijnklachten is het leven een stuk mooier.

Mijn pad naar Natuurvoeding

Van jongs af aan ben ik in contact met natuurvoeding. Mijn beide ouders zijn op het platteland opgegroeid en grootgebracht met natuurlijke en streekgebonden producten. Ik was altijd onder de indruk hoe mijn moeder door verse kruiden en specerijen de meest gezonde seizoensgerechten op tafel kon neerzetten. Wanneer er iemand ziek was, had zij hier altijd een natuurlijk remedie voor. Daardoor is mijn interesse uit voeding voortgekomen en heb ik mij verder gespecialiseerd in natuurvoeding.